Billiga klänningar

Från Nelly.com
november 3, 2016 - 17:19

picmonkey-collage

1. HÄR 2. HÄR (affiliate)

Igår hämtade jag och J ut ett stort paket som innehöll två klänningar, ett par skor och min fina DKNY väska. Och vet ni vad? Allt satt helt perfekt så nu slipper jag göra en retur! Jag var lite tveksam till den vita klänningen som är off-shoulder eftersom jag aldrig har haft något på mig i den stilen. Men den satt hur bra som helst! Och vet ni vad det bästa är? Jag fick dem för 89:- styck!!! De finns fortfarande på lager och om din storlek inte finns så rekommenderar jag att du bevakar produkten för de får in dem ganska fort i lager. Men samtidigt är det rea på dem så det kanske inte varar länge till då de har legat ute ett tag. Jag är i varje fall helt kär i dem och de kommer definitivt komma till användning så fort jag får chansen!

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?