Vår lägenhet i bilder

november 2, 2016 - 13:23

picmonkey-collage

Nu har jag äntligen bestämt mig för att visa er hur den nya lägenheten kommer att se ut på ett ungefär. Bilderna som ni ser är tagna på lägenheten porten bredvid och det var den här som vi inte kunde vara med i budgivningen på. Den som vi har köpt har exakt samma planlösning men är inte lika väl renoverad och därför kommer vi att lägga ner en hel del tid åt att renovera vissa delar. Först och främst kommer ALLA väggar i lägenheten att vara tapetserade i vitt och vissa golv kommer vi få byta (t.ex. i vardagsrummet). Det största projektet som vi har egentligen är köket och där ska i princip allt bort och ersättas med nytt. Alla rör och annat som syns kommer vi att fixa väldigt enkelt för sist vi kikade såg det inte bra ut. Vårt mål är i varje fall att renovera och inreda efter ett hotell-tema och en palett på tre färger – vitt, grått och svart. Vi planerar även att filma hela processen och kanske lägga ut en video senare =)

Igår hade vi vårt förhoppningsvis sista möte med banken och fick alla lån som vi behöver upplagda. Nästa steg är att vänta på ett brev från Stockholm som vi måste skriva under och skicka tillbaka. Därefter kommer banken boka ett möte med deras mäklare och detta kommer att ske 9 december – samma datum som vi flyttar in. Så nu är det lite mer än en månad kvar bara!!!!

 

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?