DKNY bag

Plus på hyllan
oktober 26, 2016 - 16:34

dkny

DKNY väska HÄR (affiliate)

Jag ska köpa en väska. Nästa vecka. Om en månad. Så fort jag får lite tid. Så fort jag hittar något jag tycker om. Det har varit mina ord i tio månader.. När vi var på ICA förra veckan så fick jag syn på en tjej som hade en väska från DKNY på axeln och jag blev helt kär! Den liknade den där typiska Michael Kors väskan som många bär på idag men det var fortfarande inte riktigt vad jag var ute efter. Vad jag var ute efter var en liten väska som kunde rymma min mobil, kort och andra mindre föremål. Jag kikade runt lite på Nelly och fick syn på denna för några dagar sedan och jag försökte verkligen hålla mig borta från att klicka hem den men för någon timma sedan brast det. Jag måste ha den tänkte jag! Är så himla trött på att gå utan väska och jag vill kunna bära på något som passar mig och den här verkade alldeles perfekt. Den var rätt dyr men jag köper knappt väskor (min senaste väska köpte jag för tre år sedan!) så det var helt klart värt pengarna.

Det finns en billigare variant också som skiljer sig några hundralappar från Michael Kors som ni kan hitta HÄR. Ett lyxigare alternativ är från Torby Burch som är fantastiskt vacker! Ni kan kika på väskan HÄR

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?